Double Stemcell™: Satu Produk Dan Jenama Yang Terbukti Mempunyai Semakin Banyak Testimoni…

Formula Stem Cell Terbaru...!

"RAHSIA SIHAT, CANTIK & AWET MUDA KINI TERBONGKAR. Produk Double Stemcell Iphytoscience... Cara Mudah Untuk Jaga Kesihatan Dan Kecantikan Diri!"

Daripada : Pengedar Online Phyto Science Double Stem Cell Khusus Untuk Bakal Pengguna & Pengedar

Adakah Anda Sentiasa Mementingkan Penjagaan Kesihatan Dan Kecantikan Diri serta masih mencari produk yang sesuai untuk anda? Kini MASANYA UNTUK ANDA MENCUBA. PRODUK KESIHATAN MASA DEPAN DAN TERBUKTI BERKESAN SERTA MENDAPAT ANUGERAH "EUROPE INOVATION PRICE TAHUN 2008"

Masalah saya adalah kencing manis dan sakit lutut sudah 8 tahun. Setelah saya amalkan Double stemcell 1 sachet pagi dan 1 sachet malam selama 10 hari, kencing manis taraf dari 20.2 jatuh ke 9, lutut saya tidak sakit lagi dan buang air besar sudah lawas.

Hasnah Bte Hj Md Tahir; Tempat: Gombak, Kuala Lumpur.
Saya memang berpengalaman memasarkan produk berasaskan Apple Stemcell sebelum ini, tapi harganya agak mahal. Kini dengan harga yang lebih murah, ramai pelanggan saya sudah mula membuat pesanan semula!

Asri, Selangor - 0176807895

Potensi Produk Berasaskan Stem Cell

20 tahun yang lepas, antioksidan adalah satu perkara yang amat asing kepada kita! Tetapi kini, antioksidan telah menjadi satu keperluan yang menghasilkan urusniaga berbilion-bilion Ringgit. Akan datang.. Sel Stem akan mengatasi Antioksidan! Manakala produk gabungan Antioksida & Stem Cell seperti yang dipasarkankan Phyto Science Sdn Bhd bakal menerajui pasaran produk kesihatan...!

Keunikan Dan Kelebihan Produk Stem Cell Phyto Science:

  • Gabungan Sel Stem Epal Phytocelltec™ & Sel Stem Anggur Phytocelltec™
  • Berdasarkan Revolusi Penyelidikan & Kajian Dalam Melindungi & Mengaktifkan Sel Stem
  • Teknologi Nano - Mudah diserap dan mengurangkan beban proses penyerapan.
  • Paten Antarabangsa.
  • Hadiah Inovasi 2008 di EROPAH.

  • TAWARAN ISTIMEWA UNTUK JADI MOBILE STOKIS:
    - Promosi Harga Jimat Dan Untung Double Stem Cell!!

    Promosi Harga Double Stemcell Terkini 2014 Menarik Perhatian Penguna

    Harga Promosi Murah Sah Sehingga September 2014

    Nampaknya bukan sahaja harga dan promosi Double Stemcell, Phytoscience, malah keterujaan masyarakat Malaysia keatas sambutan luarbiasa terhadap produk tiba-tiba laris ini (Baca DISINI) seakan satu fenomena tahun 2014. Apa sahaja isu yang membabitkan produk kecantikan dan kesihatan popular ini akan sentiasa dikongsikan sebagai bahan berita terutama dimedia maya.

    Terimakasih diatas keperihatinan anda semua!

    Antara isu yang hangat diperdebatkan antaranya:

    • Penggunaan logo halal tanpa sijil pengesahan yang sah...tipu pengguna yer :)
    • Satu produk boleh menyembuhkan berbagai penyakit...lepasni hospital tutup?
    • Harga mahal untuk bayar bonus besar...shubahah ni
    • Bisnes MLM Double Stem Phytoscience scam dan sebagainya
    • Semua testimoni tipu dan hanya placebo effect...hahaha!
    Tetapi apa yang paling menarik adalah ada yang sudah mula dan sengaja mempertikaikan status halal produk. Baguslah kerana mencari sesuatu yang halal itu fardu bukan setakat kemam sahajakan.

    Terkini perdebatan menjurus kepada kandungan dan teknologi swiss apple stem cell pula. Bagaimana serbuk buah epal dan lain-lain kandungan buah-buahan di dalamnya begitu berkesan hingga boleh bersatu dengan sel stem manusia. Ramai juga pakar biologi, DNA, stemcell dan pemakanan kat Malaysia rupanya.

    Jadi kita harap supaya mereka-mereka semua selepas ni mampu mengeluarkan produk makanan kesihatan yang lebih hebat untuk kegunaan rakyat Malaysia terutamanya yang dah semakin nazak dengan penyakit hati dan masalah kesihatan. Jangan asyik duduk berdebat bagaimana besi berat boleh terbang sedangkan negara lain dah jual beribu-ribu unit kapal terbang, jet dan helikopter. Lagi 6 tahun dah menuju wawasan 2020. Takkan masih nak ketinggalan jauh kebelakang hanya sebab tidak suka atau TAK LOGIK! Mana yang tidak tahu serahkan pada pakar. Kita sebagai penguna gunakanlah jika rasa perlu.

    Apapun sedikit update tentang harga dan promosi terkini 2014 oleh Syarikat Phyto Science yang sudah mula mengembangkan sayapnya hampir ke 10 buah negara dengan berbagai rekod jualan dan kejayaan memberangsangkan dalam masa yang singkat sahaja.

    Sila rujuk gambar diatas untuk harga promosi terkini Double Stemcell sehingga September 2014.

    Kempen Hadiah Mewah 100 hari untuk pengedar aktif kini telah bermula. Jangan lepaskan peluang untuk turut serta.


    P/s - Tidak suka tak ape itu lumrah tapi jangan sampai benci membenci, tuduh menuduh. Yang rugi nanti diri dan bangsa sendiri.
    Baca Seterusnya...

    Produk Double Stemcell Laris

    Produk Double Stemcell Laris
    Produk Double Stemcell kini terbukti menjadi tsunami produk kesihatan dan kecantikan paling laris di Malaysia. Jualan bulanan semakin laris sementara permintaan pengguna meningkat secara mendadak. Kini dimana-mana sahaja samada dibandar mahupun luar bandar, produk berasaskan teknologi double stem cell ini menjadi bualan ramai terutama dikalangan kaum wanita.

    Khasiat Dan Keberkesanan Double Stemcell Ketara
    Ternyata bagi mereka yang telah mencuba serta masih menggunakannya, produk kesihatan dan kecantikan teknologi Stem Cell Swiss Phytocelltec ini sentiasa menjadi pilihan dan amalan seawal waktu pagi. Dibantu dengan cara makan yang teramat mudah serta terbukti amat berkesan; hanya perlu koyak dan masukkan bawah serta kemam hingga larut!




    Khasiat dan kesan segera Double StemCell (stem cell anggur dan epal serta ekstrak acaibery serta bluebery) terutama dalam meningkatkan tenaga tambahan, membuatkan tubuh sentiasa segar serta bertenaga sepanjang hari. Bagi mereka yang mengunakannya secara konsisten, kesan seawal 2 minggu terutama kesan pencerahan tona kulit terutama bahagian wajah jelas kelihatan membuatkan ramai golongan wanita sukakannya!

    Meningkatkan Kesihatan Dalaman
    Teknologi Swiss Double Stem Cell terutama PhytoCellTec™ MalusDomestica (sel stem Epal), berupaya membantu mengaktifkan semula sel-sel induk  dalam lebih 20 organ-organ dan tisu bahagian dalaman bagi melakukan aktiviti baik pulih dan penggantian sel-sel rosak sehingga kelapisan eperdemis serta membantu meningkatkan aktiviti metabolisma.
    Menurut nasihat profesional daripada kumpulan doktor, keberkesanan Double Stemcell sebenarnya adalah apabila kita makan dan tuangkan di bawah lidah, sel stem akan pergi melalui saraf kita terus ke otak dan memberikan isyarat di mana mereka perlu untuk membaiki dan pertumbuhan semula sel-sel mengelilingi luka dan bahagian berpenyakit, mengawal tahap pH dalam badan. Apabila selepas sistem imuniti badan meningkat, perlahan-lahan penyakit akan mendapat penyembuhan.
    Melalui kajian saintifik terkini yang sedang dijalankan pada orang-orang yang tua dan berpenyakit, keputusan adalah sangat  menggalakkan selepas memakan Double stemcell terbukti ianya membantu mempertingkatkan antibodi dan tenaga. Produk kesihatan ini juga sesuai di kalangan wanita hampir menopaus kerana ia membantu mengekalkan pengeluaran progesteron dari ovari dan kelenjar adrenal. 

    Double stemcell juga terbukti dapat membantu meningkatkan stamina dikalangan kaum lelaki dan wanita pada had fisiologi normal. Selain itu kajian juga mendapati ia boleh dianggap sebagai makanan tambahan prestasi tenaga yang selamat dan semula jadi bagi ahli sukan untuk peningkatan stamina dalam had semulajadi.

    Keistimewaan Produk Makanan Kesihatan Tambahan Double Stemcell
    • Double Stemcell telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan ia telah melalui Institut Piawaian dan Penyelidikan Perindustrian Malaysia (SIRIM) dan SGS  Singapura Makmal Ujian Standard.
    • Produk ini disahkan selamat dan asas tumbuhan 100% serta tiada toksin
    • Mempunyai insuran liabiliti sehingga RM3 Juta.
    • Teknologi NANO membantu mempercepatkan penyerapan
    • 2008 Europe Innovation Prize
    • Anti penuan dan anti-oksidan
    Siapa Yang Patut Mencubanya
    Amat disyorkan kepada mereka yang mementingkan kesihatan, badan lemah dan berpenyakit, serta sesiapa sahaja yang ingin menikmati kehidupan mereka dengan sempurna. Bagi anda yang sentiasa sibuk dengan banyak aktiviti dan kerja, digalakkan untuk mengambil Double Stemcell™ secara berterusan.
    Baca Seterusnya...

    Phytoscience Double Stem Cell Teroka Indonesia

    Selepas Double Stem Cell menjadi hits di Thailand dan Malaysia, kini pejabat atau kantor Phytoscience telah dibuka di Indonesia sekitar July 2003. Berita baik untuk rakyat Indonesia yang selalu mengunjungi blog ini untuk bertanyakan informasi atau cara mendapatkan produk Double StemCell.

    Bagi mereka yang ingin membuka perusahaan dan mencipta pendapatan mewah seperti yang dinikmati oleh para pengedar Thailand Dan Malaysia, inilah masanya. Ayuh Usahawan Indonesia! Phytoscience Double Stemcell adalah peluang dan platform terbaik untuk memulakan bisnes yang luarbiasa di bidang E-Commerce.

    Kantor Double Stem Cell Indonesia
    Mengekalkan plan bisnes global yang sama untuk setiap negara termasuk Cambodia yang baru sahaja dibuka cawangannya. Sempena pelancaran di Indonesia, Syarikat Phytoscience memberikan tawaran menarik dan istimewa terutama untuk mereka yang ingin membuka perusahaan sebagai Mobile Stockist Double Stemcell.

    Bagi anda usahawan Indonesia yang berminat boleh dapatkan maklumat lanjut DISINI!
    Baca Seterusnya...

    Harga Promosi Double Stemcell 2013

    Harga Promosi Raya Berbaloi Double Stemcell 
    ( Sah sehingga 30 September 2013) - DAPATKAN SEKARANG : O1O 5272858; O12 656O3OO

    Baca Seterusnya...

    Promosi Phtyto Science Double Stem Cell

    Berita baik, promosi hujung tahun produk terlaris Phyto Science Double Stem Cell kini bermula. Kini masanya untuk anda mencubanya dengan lebih penjimatan serta juga berpeluang menikmati lebih keuntungan dengan harga istimewa ini.
    harga promosi phytoscience double stem cell
    Harga diatas adalah untuk pakej keahlian Phyto Science Double Stem Cell. Bagaimana pun anda boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut jika hanya ingin mencubanya sebagai pelanggan. Tawaran harga istimewa untuk anda.

    Testimoni terkini 

    Ini adalah antara testimoni terkini produk Double Stem Cell. Sukar untuk diperkatakan kecuali anda sendiri mencubanya dan rasai sendiri keberkesanannya. Hanya 10 saat sehari untuk kekal sihat, cantik dan awet muda.

    Baca Seterusnya...

    apple and grape stem cell - News

    PENAFIAN:

    BLOG INI BUKAN WEB RASMI SYARIKAT DAN HANYALAH SEKADAR INFORMASI KEPADA ANDA YANG BERMINAT SAHAJA. SEMUA PRESENTASI ADALAH SEBAGAI RUJUKAN!
    Home - Pelan Pemasaran - Order - Testimonial
    Copyright © 2012 PHYTO SCIENCE - IPhytoscience Double Stem Cell & Income Plan All Rights Reserved.